|
 |
 |
 |
 |
| |
Зърната на гърдите (1 Разглеждат) (1) Гост
-
мирка
-
|
Здравейте,имам много големи гърди.Зърната ми са нормални- нито ясно изразени, нито -хлътнали.Много ми харесва обаче как изглеждат когато съм възбудена.Как бих могла да поддържам това състояние непрекъснато.Има ли някакви кремове които биха могли да поддържат това състояние на настръхнали зърна.Най-бързо,но за не много дълго го постигам когато защипя самото зърно, без ауреола с щипка за пране или пари.Но все пак не мога д аходя така по улиците.Бюстът ми е стегнат и мога да си позволя да ходя по потник без сутиен.Струва ми се много секси когато всички погледи са точно в тези напращяли сочни зърна, а не в гърдите ми.Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете.
|
|
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
- Публикации: 1156
-
-
|
Здравей, много интересна тема, за което ти благодаря.
Тъй като зърната на гърдите са една изключително ерогенна зона в женското тяло е хубаво да има такава тема.
Не знам дали има кремове за постигане на този ефект, който ти желаеш, но не съм се и интересувала. Знам, че се продават изкуствени зърна, които се поставят върху твоите и наистина придават на жената повече сексапил. Мисля, че това е по-добрия вариант вместо да се щипеш с щипки за пране. Макар, че щипки се продават в секс-шоповете като еротичен атрибут, но не са толкова стегнати както обикновените щипки. Потърси в някой секс магазин и тези изкуствени зърна, за които ти казах. Другия начин за постигане на ефекта \"възбудени зърна\" е да ползваш кубче лед, когато го прокараш по зърната си те ще настръхнат. Но все пак отнасяй се нежно и внимателно към гърдите си, за да не се получи някакво неприятно заболяване.
|
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ;
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
|
-
Selina
-
|
Винаги съм се тревожела да говоря за гърдите си и съм ги смятала за малки и неугледни, може би тази тема да ми помогне да променя мисленето си. Но пък да знаете, че жените с по-малки гърди често имат по-големи зърна от тези с по-големите.
|
|
|
-
Мирка
-
|
Здравейте, незнам защо се притеснявате да говорите за гърдите си. А колкото до размера на зърната, не съм сигурна че има някаква връзка с размера на чашката или обиколката. Аз имам приятелка, която е с чашка А, ареола на гърдите и е много по-малък от моя, а зърната са и много големи. Но не на страни, като капачки от буркан, както казват мъжете, а просто и стърчат, някак са вирнати самите и зърна. Както клитора набъбва при възбуда, така са и нейните зърна- сигурно с половин милиметър стърчат. Не съм обратна, но уникално много ми харесва това.
|
|
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
Мирка, тука обратни няма и съм сигурна, че и ти не си.
Напълно е нормално да си говорим за гърдите, да харесваме чуждите гърди и или зърна и т.н. Много жени например се безпокоят от това, че харесват да гледат еротичен филм с две или повече жени. Или еротичните им фантазии включват секс между жени. Споделят, че са уплашени да не би да са лесбийки или да са се нещо повредили и да се превръщат в такива. Погрешното разбиране на човешката сексуалност прави понякога такива номера. Няма нужда да се казва аз не съм обратна естествено, че не си. Дори няма защо да ти минава през ума. Още повече, че и мъжките зърна са също много чувствителни към ласки, макар, че това често не се разбира и дооценява.
|
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ;
|
-
мирка
-
|
Привет, не само че няма да се опитвам да ти се карам, но съм ти благодарна. Мнението ти преди всичко ме зарадва и накара д асе замисля за много неща....и не само сексуални, но продиктувани от коментарите като цяло.
|
|
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
За какво се замисли? Искаш ли да споделиш?
А иначе за зърната на гърдите и за половите органи, в нашия случай - клитора, а при мъжете - пениса. Съществува така наречения триъгълник на енергията между тези три точки от тялото. По тази причина някои жени получават оргазъм при стимулация на зърната на гърдите без директно да се стимулира клитора. Разбира се този оргазъм е погрешно да се нарича оргазъм на зърната, както е погрешно да говорим за клиторен, вагинален или анален оргазъм, оргазъм на точката G или друг. Тъй като оргазмът винаги се случва в мозъка, друг е въпроса, чрез кои органи от тялото се случва. Този триъгълник на енергията съществува и при мъжете, макар и повечето от тях да нямат чувствителност в зърната си. Причината е, че рядко мъжките зърна биват стимулирани и те губят част от своята чувствителност. При редовна стимулация обаче това е поправимо и мъжете също могат да се радват на енергията, която циркулира между пениса и гърдите.
Опитай някой път следното, когато си много възбудена например при полов акт или мастурбация (във втория случай се усеща най-добре) спри да стимулираш клитора и или вагината и разтърквай само зърната си между палеца и показалеца. Това спиране трябва да се направи малко преди оргазма. Ще изпиташ оргазъм само от стимулацията на зърната си.
|
Журнал Психея
|
-
Merichka
-
- Офлайн
-
Expert Boarder
-
-
Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длан
- Публикации: 132
-
-
|
Да, наистина има нужда от препратка към Психея и трябва да споделя нещо, което ми прави силно впечатление що се отнася до моите зърна. Всичко изглежда просто: една мисъл, едно желание - през целия ден подсъзнателно това ще заложиш и винаги ще имаш тези набъбнали стърчащи зърна. Сега си представи какво им е на колегите около мен в тази жега и както съм в оскъдно облекло...
|
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!
|
-
Ляляляля
-
|
Ами аз доколкото знам, фотографите, когато снимат еротични снимки, използват лед, за да настръхнат зърната на моделките, за да изглеждат по-секси.  При мен стига да ги пипна малко и щръкват.
|
|
|
-
мирка
-
|
Пак стигаме до моментния ефект. Всичко това няма дълготраен ефект. Мислех си че нещо с мента би трябвало да действа по начина по който аз искам .Нали все пак има мента в червилата, които карат устните ти да изтръпнат и да станат уж по плътни и сочни.....
|
|
|
-
Merichka
-
- Офлайн
-
Expert Boarder
-
-
Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длан
- Публикации: 132
-
-
|
В момента най-новото което се ползва по отношение постигане на ботокс-ефект, но на устните, скулите и местата с бръчки по лицето примерно, е поставянето във формулите за кремове на пептиди - високомолекулярни вещества, които имат роля да задържат влагата в повърхността на кожата и така създават чувството за по-голям обем.
Проучен е достатъчно добре ботокс–ефектът на пептидите
(хексапептиди)
През последните 3-4 години кремовете за лице, съдържащи този пептид – верига от 6 аминокиселини, наречен ацетил хексапептид-3 (Argireline) – бяха настойчиво предлагани като локален мускулен релаксатор. Докато продуктите за грижа за кожата трудно достигат достатъчно дълбоко, за да имат ефект върху мускулите и нервите, тестовете предложиха хексапептидите и доказаха, че те имат способността да въздействат по начин, подобен на този на ботокс-инжекциите, като взаимодействат с невро-химическия сигнал между нервите и мускулите.
При проучвания, ръководени от компанията за продукти за лице DermaAvance, бръчките са с 30% по-плитки при хора, чиято кожа е третирана с крем, съдържащ ацетил хексапептид-3, всеки ден в рамките на 1 месец. \"Използването на подобен крем, определено няма да даде същите резултати, както ботокс-инжекцията, която е директно в мускула\" - казва д-р Бърсън. \"Но ако се използва продукт, съдържащ хексапептид, това може да удължи положителния ефект от ботокса.\"
Едва ли има ефективен начин в смисъл завинаги да остават зърната ти в това състояние. Забелязала ли си как се държат два-три дни преди цикъла? Задавала ли си си въпроса, че има къде по-сложни случаи на съвсем малки зърна, а пък е доста опасно и налага преглед при специалист хлътването им съвсем, което може да е начало на мастопатия. За мен е по-разбираемо да ги тренираш като правиш т.н. автотренинг или ползваш подходящи йога - упражнения, но така или иначе пак ще бъде само за деня...
|
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!
|
-
Gabriela
-
|
Iskam da popitam na 15 sum i imam dosta golemi gurdi, no se pritesnqvam, zashtoto aerolite sa mi mnogo golemi, i iskam da popitam tova opasno li e? Vse pak sum v puberteta i se chudq ako rastat oshte (koeto ne go iskam), dali aerolite shte stanat po-malki, zashtoto imam chuvstvoto, che taka e mnogo grozno ... neznam... Blagodarq Predvaritelno (Izvinqvam se no nqmam kirilica)
|
|
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
Здравейте Габи, няма причини да се безпокоиш докато завърши пубертета е възможно гърдите ти да продължат да се изменят. За това как ще изглеждат през целия ти живот можеш да съдиш едва когато навършиш 18-20 години. Женските гърди във всякаквите им форми и размери, са били обект на изобразителното изкуство и пред тях са се прекланяли велики художници. Като едни са имали предпочитания към малки гърди, а други към големи, с малки или с големи ареоли, зърна и т.н. Твоето отношение към гърдите ти определя по какъв начин те ще бъдат приемани от околните, това важи и за целия ти външен вид. Начина по който ти се възприемаш, определя отношението на останалия свят към теб. Искам да ти препоръчам още сега в тази възраст да си изградиш едно положително отношение към твоите гърди, изпълнено с обич и грижи. Харесвай и обичай гърдите си такива каквито са и имай предвид, че повечето от жените, които заболяват от рак на гърдата са имали някога през живота си негативно отношение към гърдите си - считали са ги за малки, големи....или всякакви други глупости. Ако още от сега възпиташ в себе си положително и любящо отношение към тази своя част от тялото /а и към всяка друга/ ще си спестиш доста главоболия и загубено време в самокритики. Сигурна съм, че гърдите ти са прекрасни, така както са прекрасни и гърдите на всяка друга жена. Това е орган в женското тяло, който храни, кърми, създава и дарява живот. И това го прави един божествен инструмент, с който ние жените разполагаме. Такъв инструмент с такава функция никога не би могъл да бъде грозен. Това, което би могло обаче да се случи е трагедията да бъде изгубен. Затова мили малки и големи дами, обичайте гърдите си, отнасяйте се към тях с любящи грижи, а също посветете мъжете си в тайнствата на женската гръд и изисквайте от тях да се отнасят към тях със същата почит, уважение и любов. Думи употребяване за гърдите като "цици", "цомби", "бомби" и прочие простотия са крайно неуместни и задължително трябва да бъдат изключени от речника на двойката. Както забебязвате употребих думата "тайнство", защото гърдите са част от тайнствата и мистериите на живота и смърта, на ражзането и зачеването, а също са част и от тайнствата на секса и сексуалния живот. Разбира се те са красиви, но експонирането им само като средство за съблазън /както масовата комерсиална култура налага/ опорочава и загрозява функциите на този важен орган от женското тяло. От нас жените зависи или поне от някои от нас да откажем да се поддадем на този извратен начин за експлоатация на гърдите.
|
Журнал Психея
|
-
Gabriela
-
|
Naistina blagodarq mnogo!
|
|
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
Във фейсбук при едно руско другарче намерих тези фотографии на женски гърди. Най-хубавото е че са съвсем естествени и без силикони.
Та според мен трябва да се поработи за премахване на култа към силикона и завръщане към старите култове на почит към естествената красота на гърдите. Никой ли не вижда, че жените със силикон в гърдите, устните и къде ли не приличат на изроди?! Някой трябва да им каже на тези момичета, че гърдите им са ужасни!
Ето снимки на красиви, естествени гърди. И никой да не спори с мен!  С радио не се спори!
След като мъжете започнаха да си качват на стените във фейса снимки на естествени гърди, това иде да подскаже нещо, какво харесват те.
|
Журнал Психея
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|