Сайтовете съвсем точно отразяват цялостната личност на създателя си, не само неговите персони, но и в детайли неговите или нейните сенки, сенчести страни. Дори самия създател остава много изненадан, когато погледне отстрани с безпристрастен поглед творението си. Често се пита: "Това аз ли съм го казала?" "Това наистина ли е част от мен? Направо не е за вярване."

Камино е вярно грижовна, нежна и внимателна, готова да вникне и съпруживее с всеки болките и радостите. Но тя също така е и егоист, суетна, доста егоцентрична, ето например в момента говори за себе си в трето лице единствено число подобно на кралете.

И също подобно на тях е и тиранин с властен характер трудно приемащ чуждо мнение за правилно. Но също така знае и голяма част от тези свои тъмни сенки, приема ги като части от себе си и дори се шегува с тях както в момента.

Психичното огледало, за което благодаря на Найди за подсказката и идеите в скайп разговора.
По-нататък какъв ще бъде един сайт, как ще се чувстват хората в него, какви теми ще обсъждат, как и с какъв тон ще го правят, ще се уважават ли или напротив ще се обиждат, ще бъдат ли честни или ще са чисто и просто лицемери и лъжци. Това зависи наистина изцяло от създателя на сайта и от неговия админ. Обикновено са едно и също лице. От това каква атмосфера ще създаде в сайта си и как ще я наложи (с извинение за грубия израз, но е най-правилния) като основна порядка за общуване или ако искате като критерии за общуване. Важно е също нивото на култура, възпитание, интелигентност на админа, това определя и хората, които ще посещават сайта и с каква култура, възпитание и интелект са самите те. Останалите просто прочитат това, което ги е довело в сайта и си тръгват. Те усещтат, че така създадената атмосфера не е подходяща за тях, няма да виреят в нея. Има и още много други неща, които определят крайния резултат наречен "сайт". Те са свързани както с науки като психология, така и с различни чисто технически показатели и изисквания. Но да не ви занимавам излишно.
Благодаря за милите думи.